Volwassenen

Bewegen is goed voor iedereen. Voor jong en oud. Maar welke vorm van bewegen past bij u?
Water is voor bijna iedereen geschikt en biedt een indrukwekkende lijst gezondheidsvoordelen:

  • Bewegen in water zorgt voor de ideale ontspanning voor lichaam en geest
  • Bewegen in water zorgt voor sterke spieren
  • Bewegen in water zorgt voor grotere longinhoud
  • Bewegen in water kent bijna geen blessures aan het bewegingsapparaat
  • Bewegen in water geeft je een gelukkig gevoel

In Zonnewater werkt u als volwassene aan uw evenwicht, coördinatie, conditie, bewegingsapparaat en ontspanning in warm water dat een constante temperatuur heeft van 33 graden. U blijft in beweging om stijve spieren te voorkomen, om uw evenwicht en coördinatie te bevorderen of om fit te zijn voor een operatie en snel te herstellen erna. U bepaalt zelf wat u het prettigst vindt: banen zwemmen of met hulp van een professional oefeningen uitvoeren om uw lichaam soepel te houden. We leveren maatwerk dus en u houdt de regie in eigen hand en bevordert uw vitaliteit. Vraag ook eens naar onze speciale doelgroepen van mantelzorgers, suikerpatiënten en revalidatie.

Tegen een kleine vergoeding bieden we hulp aan bij het omkleden. Een mooie aanvulling vinden we zelf die ons toegankelijk maakt voor een zo groot mogelijke groep.

Mogen we u binnenkort ook een keer begroeten?
Direct bekijken welke tijden beschikbaar zijn
Overzicht van actuele tarieven


Bel voor een afspraak om gratis kennis te maken.

De kosten voor bewegen onder leiding van een fysiotherapeut worden veelal gefinancierd uit uw aanvullende verzekering. Bekijk hier met welke zorgverzekeringen wij een contract hebben afgesloten.