Skip to content
Close

ABC-zwemmen

Plezier van het kind staat bij ons voorop. Tijdens de wekelijkse zwemlessen van 45 minuten voor het diploma A en B op maandag-, dinsdag-, woensdag-, donderdag- en zaterdagmiddag leren kinderen alle vaardigheden die nodig zijn bij het zwemmen in zwembaden en open water. De veiligheid en vaardigheid van het kind in het water loopt op met het behalen van de opeenvolgende diploma’s A, B en C. De lessen voor C vinden op maandag plaats.

Ieder kind mag vanaf vier jaar bij ons leren zwemmen voor het diploma A. Maar soms is het verstandig nog even een paar maanden te wachten. De basisschoolstart vergt al energie genoeg.

Het leren zwemmen gebeurt in het kinds eigen tempo. Wij bieden passend zwemonderwijs en volgen het kind in datgene wat het nodig heeft. Heeft uw kind even wat extra aandacht nodig? Dan stellen we u voor uw kind tijdelijk in een kleinere groep te plaatsen. En soms geeft een paar lessen meedoen met het baby-en peuterzwemmen uw kind voldoende vertrouwen om daarna weer terug te keren in zijn oorspronkelijke groep.

En wist u dat hinkelen en zwemmen bewegingstechnisch overeenkomen? Wellicht dat u dat nog even mee kunt wegen voordat u besluit uw kind (jong) op te geven voor de zwemles.

Direct aanmelden voor het ABC-zwemmen

Overzicht van actuele tarieven