Skip to content

Helende ontspanning in Zonnewater

Craniosacraal-onstpanning

Nu onze vaste kracht Hilly Bertram haar eerste jaar van de opleiding aan het instituut Upledger Craniosacraal therapie afrondde, kunnen we op maandag- en donderdagmorgen de craniosacraal-onstpanning aanbieden in Zonnewater. De behandelingen vinden plaats in de fysiotherapieruimte van Zorgbad Zonnewater.

U ligt op de behandeltafel in makkelijk zittende kleding en met een zachte aanraking spreekt Hilly het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Hierdoor ontstaat er een diepe ontspanning in het bindweefsel. Bindweefsel is het steunweefsel van alle lichaamsstructuren, van organen, botten, bloedvaten tot aan zenuwen. Blokkades in het bindweefsel komen hierdoor naar de oppervlakte waar ze gezien en geheeld kunnen worden. Dit proces van bewustwording van uw eigen binnenwereld en het wegvallen van doen en denken, geeft rust en ruimte aan lichaam en geest.

In de eerste behandeling van 1,5 uur maakt u kennis met de craniosacraal-therapie. Vervolgens kunt u samen met Hilly voor twee of drie weken later een volgende sessie van een uur inplannen.

Aanmeldformulieren voor deze behandelingen kunt u telefonisch elke ochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur of per email info@zonnewater.nl opvragen.

Ontspanning in het water

We bieden ook ontspanningslessen in water met een combinatie van balans/coördinatie/ademhaling en Aqua Taiji Chi. Die vinden plaats op dinsdag van 9.15 uur tot 10.00 uur en vrijdag van 10.45 uur tot 11.30 uur. Informatie kunt u ook hiervoor opvragen via ons mailadres.