Onze werkwijze

Zorgbad Zonnewater is een kleinschalig en uniek zorgbad waar volwassenen en kinderen met en zonder beperking actief bewegen en zwemmen in warm water met een constante temperatuur van 33 graden Celsius. Wij bieden behandel- en bewegingsprogramma’s in warm water aan onder begeleiding van fysiotherapeuten en zwemdocenten. In ons warme water werken we aan behandeling, preventie of revalidatie van de patiënt. Op deze manier werken wij al samen met tientallen medisch specialisten, huisartsen en revalidatieartsen uit de regio.

Ons aanbod is vooral geschikt voor mensen die vanwege hun fysieke, verstandelijke of psychische beperking niet bij reguliere voorzieningen terecht kunnen. Wij werken heel laagdrempelig en bieden aangepaste faciliteiten, programma’s en therapieën voor zowel individuele behandeling als groepslessen. Fysiotherapie bij Zorgbad Zonnewater betekent bewegen in uw eigen tempo en op uw eigen niveau met veel begeleiding. Daarnaast besteden we veel aandacht aan de sociale setting, groepsvorming en een vertrouwde, veilige sfeer.

Bent u onder behandeling bij een huisarts, revalidatiearts, specialist of meldt u zich aan voor de wmo?  Vraag dan om een verwijzing naar Zorgbad Zonnewater. Wij helpen u graag verder.

De kosten voor bewegen onder leiding van een fysiotherapeut worden veelal gefinancierd uit uw aanvullende verzekering. Bekijk hier met welke zorgverzekeringen wij een contract hebben afgesloten. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct aan te melden