Baby- en peuterzwemmen

Zonnewater is gespecialiseerd in het begeleiden van ouder-en-kindzwemmen. Op een hele ontspannen manier maakt uw kind met liedjes en spelletjes kennis met het water. Het vrije bewegen bevordert de ontwikkeling van de spieren en in een later stadium de coördinatie van armen en benen. In de les worden de ouders nauw betrokken bij wat hun kind wel en niet prettig vindt en leren ze hierop in te spelen. We leren alles in kleine stapjes aan zodat het voor zowel u als ouders als voor uw kind leuk blijft en er een goede basis wordt gelegd voor een leven lang zwemplezier.

Pre-swim
Kinderen houden van een vaste opeenvolging van gebeurtenissen. Dat schept veiligheid en vertrouwen. In onze lessen vormt structuur daarom de basis.
Wilt u ook ervaren of het ouder-en-kindzwemmen wat voor u en uw kind is? Probeer het uit en volg de eerste lessen met uw kind (vanaf 12 weken). Elke zondag worden jullie in kleine groepen van maximaal vijf kinderen optimaal begeleid.

Wanneer beginnen?
Wilt u met uw baby zwemmen? Meestal kan dat vanaf ongeveer drie maanden oud maar dit is uiteraard per kind verschillend. Misschien heeft u wat aan onderstaande tips om het juiste moment te bepalen:
– Heeft uw baby een dag- en nachtritme en is er een beetje regelmaat in zijn of haar leven?
– Is uw baby snel gestrest van bijvoorbeeld alle indrukken ?
– Heeft u baby geen last meer van darmkrampjes?

En tenslotte is het natuurlijk belangrijk of het voor uzelf goed voelt om te starten met babyzwemmen. Ja? Dan is dit het juiste moment.

Direct aanmelden voor het baby- en peuterzwemmen

Overzicht van actuele tarieven