Close
Skip to content

Tarieven per 1 januari 2020

Zwemmen volwassenen
2 keer/week
€ 32,00 p/maand
€ 48,00 p/maand
Zwem ABC (45 min)€ 45,00 p/maand
1/2 abonnement
1 keer 14 dagen
€ 18,00 p/maand
Particuliere aanmeldingen; Hilly-revalidatiezwemmen 1: 3
€ 32,00 p/maand (excl. zorg)
Baby- en peuterzwemmen
(1 ouder, 1 kind, 30
min) Gezinsabonnement
€ 30,00 p/maand

€ 52,00 p/maand
Privéles ABC (indien plek, 30 min)€ 27,50 p/les
Hulp bij omkleden € 30,00 p/maand
Inschrijfgeld (eenmalig)€ 23,50
Diplomazwemmen (eenmalig)€ 15,00
Zwemclub Zonnekids (45 min)€ 45,00 p/maand
Medisch kinderzwemmen (30 min)€ 55,00 p/maand
Los kaartje volwassenen of voorzwemmende kinderen€ 8,50 p/keer
Los kaartje volwassene met begeleider€17,00 p/keer
Banen zwemmen op di/do; 30 min.
Van 8.00-8.30 uur
€ 18,00 p/maand
Kan thee/koffie inclusief€0,00

Aanmelden voor volwassenen

U kunt zich telefonisch, schriftelijk, per e-mail of via het contactformulier op de website bij ons aanmelden. Wij factureren per maand. Tussentijds aanmelden is natuurlijk mogelijk. In ons tarief hebben we rekening gehouden met de feestdagen. Op de eerste factuur brengen wij administratieve kosten in rekening. De betaling vindt daarna maandelijks plaats via automatische incasso.

Betaling

We gingen per 1 januari 2020 over op nieuwe software voor de boekhouding, Exact Online. Ons vorige pakket, Mamut was verouderd waardoor onder andere de module van de automatische incasso niet meer wordt ondersteund.

Excact Online biedt ons voordelen als een module om alle abonnementen te registeren en vanuit hier te facturen en incasseren en een bankkoppeling. Al met al scheelt ons dat heel veel tijd.

Contant

Als u contant wilt betalen, betaalt u een hoger tarief dan bij een abonnement. Het tarief wordt per persoon per keer berekend. Dat wil zeggen dat als een begeleider mee in het water gaat, de begeleider ook betaalt. Voor dit tarief kunt u een half uur of maximaal een uur meedoen.

Ziekte

Wij willen de maximale veiligheid bieden en kunnen onder de huidige omstandigheden geen lessen laten inhalen. U kunt ervoor kiezen om iemand anders in uw plaats te laten zwemmen. U kunt het abonnement stopzetten, maar dan betaalt u bij opnieuw aanmelden weer inschrijfgeld en administratieve kosten. Bovendien kunnen we u niet garanderen dat we u in uw vaste (voormalige) zwemgroep herplaatsen.

Inschrijfgeld

Wij berekenen inschrijfgeld bij de start van een abonnement. Dus ook als u zich opnieuw aanmeldt na tussentijds stopzetten.

Opzeggen

U kunt uw abonnement tussentijds opzeggen voor de eerste van de maand met een opzegtermijn van minimaal één volle kalendermaand. Voorbeeld: als u opzegt op 9 oktober, dan stopt uw abonnement op 1 december. En houden wij uw plek in oktober en november natuurlijk nog vrij. Daarna kan de zwemplek aan iemand anders worden vergeven.

Let op: Door Corona en de daarvoor verplichte spreiding van zwemmers hebben we op dit moment minder zwemplekken te vergeven. Dan kan het voorkomen dat we u niet meer in uw vaste (voormalige) zwemgroep kunnen herplaatsen.

Calamiteiten

Bij een calamiteit zoals een technische storing kunnen wij helaas geen restitutie van abonnementsgeld geven.

Bent u onder behandeling bij een huisarts, revalidatiearts, specialist of meldt u zich aan voor de wmo?  Vraag dan om een verwijzing naar Zorgbad Zonnewater. Wij helpen u graag verder.

De kosten voor bewegen onder leiding van een fysiotherapeut worden veelal gefinancierd uit uw aanvullende verzekering. Bekijk hier met welke zorgverzekeringen wij een contract hebben afgesloten. 

Neem contact met ons op voor meer informatie of om direct aan te melden